קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

מתכוני לחם

title Filter     הצג # 

המאמרים הפופולארים

מסיבת רווקות,קייטרינג למסיבת רווקות,שף

article thumbnailשף למסיבת רווקות  אירגון של מסיבות רווקות זה בדרך כלל עסק מאוד מסובך, על המארגנת של המסיבה מוטל משימה לא קלה בכלל, לארגן לעשרים בנות (שחלקן כלל לא מכירות אחת את השניה) ערב חד פעמי, כיפי וקסום. הבעיה היא שכל הרעיונות...
להמשך המאמר

קייטרינג בדקה ה90, קייטרינג ברגע האחרון, קייטרינג בדקה התישעים

article thumbnailקייטרינג בדקה ה90 זוגות רבים מתחתנים בדקה התשעים ועורכים את מסיבת החתונה שלהם מול המשפחה והקרובים, או שמחליטים להתחתן תוך טווח זמן קצר. על אותו המשקל כנסים ואירועים- כמו בריתות ועוד. ארגון חתונה תוך זמן קצר דורש כושר...
להמשך המאמר

מנה חתונה, מנות לחתונה, מנה עיקרית בחתונה

article thumbnailמנה חתונה החתונה היא אולי הטקס המפואר ביותר בחיינו, ולרבים זו חויה חד- פעמית. לכן, כל ההתרחשות סביבה הופכת לחגיגה בפני עצמה, ולטקס.
להמשך המאמר

פגישת ייעוץ עם קייטרינג, פגישות יעוץ קייטרינג

article thumbnailפגישת ייעוץ עם קייטרינג למקרים בהם אתם מתלבטים לגבי התפריט או לגבי הצד הלוגיסטי שבהבאת חברת קייטרינג אליכם, תוכלו לקבוע פגישת ייעוץ עם הקייטרינג. פגישת הייעוץ נעשית על ידי שף או איש מקצוע עצמאי. זה יכול להיות גם אחד...
להמשך המאמר

מגוון שירותי קייטרינג, שרותי הקייטרינג

article thumbnailמגוון שירותי קייטרינג חברות הקייטרינג מספקות ללקוחותיהן מגוון שירותים גדול. כל אדם המעוניין לארגן אירוע היום יכול למצוא לעצמו בדיוק את הקייטרינג שמתאים לאופי האירוע.
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

סלט חצילים שום ומיונז

חומרים: 3 חצילים 4 שיני שום ¼ כוס שמן זית 4 כפות מיונז אמיתי מלח/פלפל
להמשך המתכון...

סופלה גבינה ותרד

חומרים: 200 גרם בשמל 100 גרם גבינת פרמזן 5 ביצים מופרדות 100 גרם תרד חלוט וקצוץ מלח/פלפל פרורי לחם  
להמשך המתכון...

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...