קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

הדרכות אלכוהול

גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקורgamba שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים!(אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות.
גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקור שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים! (אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות
 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג לא כשר, קייטרינג ללא כשרות, כשר קייטרינג

article thumbnailקייטרינג לא כשר ניתן להזמין קייטרינג כשר למעשה בכל אירוע ואירוע, למעט בחתונה רבנית. הכל עניין של העדפות מזמיני האירוע מצד אחד, אולם חייבים לקלוע גם לטעמם של הקהל המוזמן, לכן כשמזמינים קייטרינג לא כשר וישנו פלח שמתעקש על...
להמשך המאמר

השכרת דוכני מזון, להשכיר דוכני מזון

article thumbnailהשכרת דוכני מזון על מנת שאירוע יהיה מוצלח, על אף כל האלמנטים השונים, אין ספק שהאוכל הוא העיקרי והחושב מכולם. אנשים שמגיעים לאירוע מצפים לאכול אוכל מעולה ומגוון, כזה שהם לא אוכלים כל יום. על ידי השכרת דוכני מזון ניתן לבחור...
להמשך המאמר

קייטרינג לאירוע בבית, קייטרינג לאירוע ביתי

article thumbnailקייטרינג לאירוע בבית קייטרינג לאירוע בבית בדרך כלל מצריך מספר מועט יותר של מנות, אולם ארגון וסידור הבית לקראת הבאים הסועדים הוא הבעייתי. גם אם יש לכם גינה פרטית ואתם מארחים למשל שבת חתן או מסיבת יום הולדת, יש לדאוג...
להמשך המאמר

שרות קייטרינג, שירות קייטרינג

article thumbnailשרות קייטרינג אחד האלמנטים החשובים בכל אירוע הוא רמת השרות של צוות הקייטרינג. צוות הקייטרינג מסתובב בין אורחי האירוע והוא מאוד בולט בלבושו האחיד, וגם תופס נפח משמעותי מאחוז הקהל (באירוע של 400 איש לדוגמה יהיו לפחות 25...
להמשך המאמר

קייטרינג גלאט, קיטרינג גלט בשרי, קייטרינג גלאט חלבי

article thumbnailקייטרינג גלאט מפגשים שונים סובבים סביב האוכל. בין אם זה פגישה עסקית במשרד, הילולת המקווה או מסיבת רווקות, ימי הולדת בבית או באולמות אירועים, חתונות, אירוח חג ועוד- כמויות המזון "חוגגות", על- אף אם אנחנו יום למחרת מעוניינים...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט קפרזה, מתכון לקפרזה

חומרים:4 כדורי מוצרלה גדולים4 עגבניות גדולות20 עלי בזיליקום3 כפות שמן זיתמלח ים אטלנטיפלפל גרוס
להמשך המתכון...

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סלט שומר ותפוזים

חומרים: 5 ראשי שומר מיץ משני תפוזים מיץ מלימון אחד כף גרידת לימון 2 כפות שמן זית 2 כפות ערק 2 כפות סוכר חום פלחי תפוז ללא קליפה לקישוט
להמשך המתכון...