קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

הדרכות אלכוהול

גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקורgamba שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים!(אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות.
גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקור שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים! (אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות
 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג לאירועים עסקיים, קייטרינג לאירוע עסקי

article thumbnailקייטרינג לאירועים עסקיים הבוס הטיל עלייך לדאוג לקייטרינג לאירועים עסקיים? מחפשים המלצות חמות על קייטרינג לאירועים עסקיים לאירוע מחוץ לחברה, או לפגישה עסקית של כל חברי הדירקטוריון, או ועדה עירונית? אולי פשוט יש לכם...
להמשך המאמר

למה להזמין קייטרינג למסיבת רווקות, מה להזמין אוכל למסיבות רווקות, מה אוכלים במסיבת רווקות, מאכלים למסיבות רווקות

article thumbnailלמה להזמין קייטרינג למסיבת רווקות? מזל-טוב! חברה הכי טובה שלך קיבלה הצעת נישואין, איזו התרגשות, איזה כייף, החבר כרע ברך ו"איזה רומנטי זה היה" איזו שמחה, אבל עכשיו עול תכנון המסיבה "נופל" עלייך החברה הטובה ביותר ומה תעשי? ואת...
להמשך המאמר

קייטרינג חלבי או בשרי, קייטרינג בסגנון חלבי

article thumbnailקייטרינג חלבי או בשרי בבחירת קייטרינג חלבי או בשרי, לוקחים בחשבון את שעת האירוע. נהוג שבאירוע שנערך בבוקר יהיה קייטרינג חלבי, ובשאר היום ניתן לרוץ על תפריט בשרי לסוגיו. הכל תלוי במארחים ובקהל היעד של האירוע או בתזמון ( גם...
להמשך המאמר

קייטרינג אסדו, קייטרינג אסאדו, קיטרינג אסדו, קייטרינג בשרים אסדו

article thumbnailקייטרינג אסאדו על- מנת להבין מהו אסאדו, ניגש למקורות. מקור המילה הוא בספרדית, ופירושה- "צלוי", ובא ללמדנו כי המאכל מאופיין על ידי שיטת הצליה הייחודית לו. הצליה נעשית על הגריל או על האש- על- ידי האסאדור (ה"צולֶה"), אך אינה באה...
להמשך המאמר

קייטרינג שרון, קיטרינג בשרון

article thumbnailקייטרינג שרון השרון רווי אזורי חגיגה- אולמות וגני אירועים ובתים פרטיים בהם נוח לחגוג אירועים או לארח. ישנן גם הופעות חצר או שאר מיני אירוחים שבהם לבטח תהיו מעוניינים לאכול אוכל טוב באויר הפתוח, בבית, באולם- ובדיוק לכך...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סלט כבד קצוץ

חומרים:500 גרם כבדים טריים נקיים2 בצלים לבנים פרוסים לרצועות4 ביצים קשות4 שיני שום פרוסותמלח/פלפל100 גרם מחמאהכוסית ( 30 מ"ל) ברנדי
להמשך המתכון...

סלט גזר מרוקאי

חומרים:10 גזרים חתוכים לפרוסות1 מיץ מלימון 1 צר פטרוזיליה½ כפית כמון2 כפות שמן סויה
להמשך המתכון...

סופלה גבינה ותרד

חומרים: 200 גרם בשמל 100 גרם גבינת פרמזן 5 ביצים מופרדות 100 גרם תרד חלוט וקצוץ מלח/פלפל פרורי לחם  
להמשך המתכון...