קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

הדרכות אלכוהול

גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקורgamba שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים!(אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות.
גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקור שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים! (אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות
 

המאמרים הפופולארים

אסאדו, קייטרינד אסאדו, ארוחת בשרים, בשר

article thumbnailארוחת בשרים אחת ההנאות הגדולות ביותר בחיים היא בשר, הרבה בשר. לכל אחד יש תאוות בשרים וקושי לעמוד מול נתח סינטה עסיסי או צלע מכוסת רוטב.
להמשך המאמר

קייטרינג יוקרה, קייטרינג יוקרתי, קיטרינג יוקרה

article thumbnailקייטרינג יוקרה הבחירה של קייטרינג היא תמיד התלבטות קשה בכל אירוע שהוא; בר מצווה, בריתה, חתונה, חגיגת יום נישואין, השקת מוצר חדש וכו'. לכל אירוע מותאמת המנה שלו. פעמים רבות רוצים לעשות קייטרינג ברמה גבוהה יותר, קייטרינג...
להמשך המאמר

קייטרינג בהנחה, שרותי קייטרינג בהנחה, קייטרינג במחיר הנחה

article thumbnailקייטרינג בהנחה קייטרינג טוב אנחנו יודעים לספק לכם ללא כל בעיה ובהתאמה אישית ומדויקת! השאלה הגדולה היא, האם אנחנו יודעים גם לספק לכם שרותי קייטרינג בהנחה? את זה תגדלו בתוך דקות! שרותי הקייטרינג שלנו מציעים לכם מבצע חסר...
להמשך המאמר

איך לבחור חברת קייטרינג?, איך לבחור קייטרינג

article thumbnailאיך לבחור חברת קייטרינג? האירוע מגיע, אתם רוצים להשאיר את הסידורים מאחוריכם. נשאר לכם להחליט מהי חברת הקייטרינג שתשרת אתכם באירוע הזה, אבל נתקלים בשאלות בסיסיות לגבי הזמנת חברת קייטרינג? האם פאסט פוד, או מאכלים מוכנים...
להמשך המאמר

מנה לחתונה, מנות לחתונה, מנה לחתונות, מנות לחתונה, מנות קייטרינג חתונה

article thumbnailמנה לחתונה חברות קייטרינג רבות אשר מתמחות באירועי החתונה מספקות לבעלי האירוע את המנות האהובות והפופולריות ביותר בקרב המוזמנים לאירועים של החתונה. על מנת לבחור את תפריט המנות הטוב ביותר חשוב לבחור את הטעמים האהובים על...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

סלט שומר ותפוזים

חומרים: 5 ראשי שומר מיץ משני תפוזים מיץ מלימון אחד כף גרידת לימון 2 כפות שמן זית 2 כפות ערק 2 כפות סוכר חום פלחי תפוז ללא קליפה לקישוט
להמשך המתכון...

פסטה צלפים זיתים ועגבניות

 חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות1 גזר טחון½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף  רסק עגבניות1 כפית מלח1 כפית סוכר½ כפית פלפל לבןצרור בזיליקום קצוץ ללא גבעוליםכף אורגנו מיובש1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט קפרזה, מתכון לקפרזה

חומרים:4 כדורי מוצרלה גדולים4 עגבניות גדולות20 עלי בזיליקום3 כפות שמן זיתמלח ים אטלנטיפלפל גרוס
להמשך המתכון...