קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

הדרכות אלכוהול

גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקורgamba שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים!(אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות.
גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקור שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים! (אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות
 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג על האש, קייטרינג בשרי, אסאדו, שירותי קיטרינג בשרי

article thumbnailקייטרינג על האש אין יותר ישראלי מלאכול "על האש", ואין טעים יותר מנתח עסיסי של אנטריקוט או שיפודים שתובלו כהלכה. קייטרינג על האש יכול להעניק במקרה הטוב אירוע של חוויה קולינרית בלתי נשכחת, אך במקרה הרע עלול ליצור אווירה...
להמשך המאמר

דוכני מזון לחתונות, דוכני מזון לחתונה, עמדות אוכל בחתונה, קייטרינג חיצוני לאירועים, הגשה בדוכני מזון בחתונה

article thumbnailדוכני מזון לחתונות כולנו יודעים שבסופו של יום, לטיב המזון המוגש בחתונה השפעה גדולה, שלא נאמר עיקרית, על הצלחת האירוע. איכות האוכל, גיוונו וטעמו מכריעים לעיתים קרובות בין חתונה מוצלחת לכישלון צורב, ולכן אין ספק שבתחום...
להמשך המאמר

קייטרינג כשרות, קייטרינג כשר, כשרות הקייטרינג

article thumbnailקייטרינג כשרות בין אם כשר, כשר למהדרין (או גלאט כושר), אתם זקוקים לקייטרינג בעל תעודת כשרות. ציבור שומרי הכשרות הוא גדול, וכנגד הביקוש נוצר היצע חברות הקייטרינג המספקות מזון כשר- בין אם בדוכני מזון, בין אם על- ידי שירות...
להמשך המאמר

אוכל לאירועים, בישול לאירועים, בישולים לאירוע

article thumbnailאוכל לאירועים אוכל לאירועים עושים עם חברת הקייטרינג גמבה. חברת קייטרינג המתמחה באוכל לאירועים מכל הסוגים והמינים.
להמשך המאמר

קייטרינג מתחתנים, קייטרינג למתחתנים, קיטרינג מתחתנים, חברת קייטרינג למתחתנים

article thumbnailקייטרינג מתחתנים אחרי שנים של תכנון, שנים של מחשבות ואירגונים הגיע יום החתונה המיוחל שלכם. בשלב תכנון האירוע שלבטח כלל אלפי שיחות טלפון עם ספקים וחברות שונות ומשונות, סיורים וביקורים בגני אירועים רבים הבנתם שלפנייכם...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סלט חצילים שום ומיונז

חומרים: 3 חצילים 4 שיני שום ¼ כוס שמן זית 4 כפות מיונז אמיתי מלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט כבד קצוץ

חומרים:500 גרם כבדים טריים נקיים2 בצלים לבנים פרוסים לרצועות4 ביצים קשות4 שיני שום פרוסותמלח/פלפל100 גרם מחמאהכוסית ( 30 מ"ל) ברנדי
להמשך המתכון...

סלט אבוקדו

חומרים: 4  אבוקדו רכים 2 שיני שום קצוצות ½ פלפל חריף קצוץ ½ בצל סגול צרור כוסברה מיץ משני לימונים 2 כפות שמן זית מלח/פלפל
להמשך המתכון...