קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

הדרכות אלכוהול

גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקורgamba שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים!(אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות.
גדולי הסופרים והוגי הדעות שתו ממנו והפיקו כמה מהיצירות הטובות ביותר בעולם,מיליוני בחורות שתו יותר מדי ממנו ועשו טעיות שהן הצטערו אליהן בבוקר למחרת.כולנו צורכים ממנו בכמות זו או אחרת על בסיס שבועי (וחלק מאיתנו על בסיס יומי ) ובכל זאת ,עדיין רובינו לא יודעים לערבב שתיים מהם כמו שצריך.
בואו נתחיל במה שאסור לערבב האחד עם השני, החוק הוא נורא פשוט והוא בא לפי המקור שממנו מפיקים את האלכוהול ואיתו צריך ללכת אם החלטתה לשתות אז תזכור רק את הכלל הבא עם מה שהתחלתה תמשיך ואסור לערבב בין משקאות שמפיקים מענבים עם משקאות שמפיקים מחיטה ומוצריה,
והחכמים יגידו אז מה עם ערק אהה זה פשוט ,אל תשתה ממנו!!!!!!! (בקיצור אל תערבבו יין עם בירה וויסקי עם יין).
חברת "גמבה" מציעה הדרכות שונות ואירועים שונים כאשר הבסיס שלהם סובב סביב האלכוהול, בין אם זה סדנאות בנושא או לחילופין אירוע אשר מסתובב סביב המשקאות ולא סביב האוכל כאשר המנות מתאימות את עצמן למשקאות שמוגשים ומשלימות אותו.(שלא לדבר על סופגות את האלכוהול ומאפשרות לכם לשתות יותר)
מה שכן ישנם המון משקאות מאד נחמדים שאפשר להכין בבית לפני שאנשים באים או לכבוד מסיבה או סתם בלילה של דיכאון שבא לכם לדפוק את הראש.
אז הנה מספר מתכונים לקוקטליים או משקאות מעניינים (לאלו שפוחדים מהמילה קוקטייל כי זה מזכיר להם משקאות של כוסיות ) שיתאימו לכל אירוע.
רצוי להכפיל את כל המתכונים לפי הצרכים של אותו האירוע אבל רק לשמור על היחס בין המשקאות
1.קפירינייה למסיבה
2.וויסקי תפוזים
3.פונץ
4.שייק פירות אלכוהולי
5.שייק הנג אובר או תרופה לבוקר שאחרי
קפירינייה למסיבה
200 מ"ל של סירופ סוכר או סירופ של קנה סוף (סירופ סוכר עושים אחד על אחד זאת אומרת ליטר מים
5 לימונים בינוניים חתוכים לקוביות
500 מ"ל קאשסה (אפשר גם כל סוג של רום)
100 מ"ל מיץ לימון טרי (עדיף ליים)
קרח כתוש בערך מ 40 קוביות
אפשר להוסיף גם נענע (אז אפשר לקרוא לזה מוחיטו)
אופן הכנה:
מניחים את הלימונים החתוכים בתוך הקאשסה ל 30 דקות בערך ומוסיפים את שאר הנוזלים מערבבים ומוסיפים את הקרח, נותנים למשקה לשבת מספר דקות ומגישים!
וויסקי תפוזים
200 מ"ל תפוזים
100 מ"ל וויסקי רצוי מסוג טנסי וויסקי (ג'ק דניאלס למפגרים שביננו )
אופן הכנה
מערבבים ושותים (זה משקה שעדיף להגיש בכוס ולא בקערה להרבה אנשים)
פונ'ץ
ליטר מיץ אוכמניות
500 מ"ל וודקה
150 מ"ל מיץ תפוזים
2 תפוזים חתוכים לפרוסות
20 קוביות קרח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומגישים! (אפשר להוסיף למתכון זה גם יין אדום אבל רצוי לבשל אותו קודם עם מיץ התפוזים התפוזים והאוכמניות ולאחר שהוא רתח לקרר אותו ולהוסיף את הוודקה)
מיץ פירות אלכוהולי
2 סלקים בינוניים מבושלים (אל תדאגו אפשר לקנות אותם מוכנים בסופר)
100 מ"ל מיץ תפוחים
100 מ"ל מיץ דובדבנים
15 קביות קרח
100 מ"ל וודקה
אופן הכנה:
טוחנים בבלנדר את הסלקים עם הקרח ושאר הנוזלים ומגישים (אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד מיץ דובדבנים).
שייק הנג אובר
ישנם שניים ואני אתן את שניהם
1.נורא פשוט ונורא עוזר לוקחים מיץ תפוזים בערך חצי ליטר ומחממים במיקרו (כן כן מיץ תפוזים חם!!!!) עד לרתיחה ושותים ההשפעה תשתפר תוך דקות.
2.השני הוא יותר כבד ומסובך והוא יותר מתאים למי שקיבל הנג אובר מערק או טקילה (ההנג אובר הנוראי ביותר).
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
ואפשר להוסיף גם משקה שוקו קר
אופן הכנה
טוחנים הכל יחדיו ושותים זה לעומת השייק השני עוזר רק תוך מספר שעות
 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג זול, עלויות קייטרינג זולות, קיטרינג בעלות נמוכה

article thumbnailקייטרינג זול מהו למעשה אותו קייטרינג זול שכולנו חולמים למצוא לקראת הארוע הגדול והחשוב בחיינו. אותו קייטרינג שיתן שירות מצויין, מזון איכותי ושפע של מנות וכל זה במחיר שפוי והגיוני שלא יעשה לנו חור בכיס. חשוב להבין...
להמשך המאמר

קייטרינג חולון, קייטרינג בחולון, חולון קייטרינג

article thumbnailקייטרינג חולון חברות קייטרינג רבות פועלות גם באזור חולון, שבו יש אולמות אירועים רבים ועוד מקומות בילוי. חולון היא אחת הערים השוכנות בין ערי החוף שבגוש דן, ומתוך כך גם מאוכלסת בפלחי אוכלוסיה שונים ומגוונים, ובעיקר- רבים....
להמשך המאמר

קייטרינג יהודי, קייטרינג כשר

article thumbnailקייטרינג יהודי חלק גדול מהצביון היהודי שלנו במדינת ישראל הוא ההקפדה על שמירה בכשרות - אם אלו מוסדות ציבוריים ואם אלו אנשים פרטיים בחיי היום יום. לכן רוב האנשים יעדיפו לבחור שירותי קייטרינג מחברה שומרת כשרות המקפידה שכל...
להמשך המאמר

קייטרינג טאבון, חברת קייטרינג טאבון, שירותי טאבון, שירותי טאבון קייטרינג

article thumbnailקייטרינג טאבון חברות קייטרינג רבות ניצבות מול תחרות קשה מאחר והשוק של אירועים הינו שוק רווי הכולל חברות קייטרינג רבות. כל חברה מנסה לבדל את עצמה ממתחריה על ידי הצעה של שירותים משודרגים וייחודיים אשר יעניינו את הלקוחות...
להמשך המאמר

עגלות מזון לאירועים, עגלת מזון לאירוע

article thumbnailעגלות מזון לאירועים כאשר עורכים אירוע, אין ספק שהמרכיב החשוב ביותר הוא המזון שיוגש באירוע, כל האורחים ייזכרו את האוכל שהוגש להם במהלך האירוע יותר מכל מרכיב אחר באירוע ולכן ישנה חשיבות מאוד גדולה לאוכל שמוגש באירוע ויש...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

פסטה צלפים זיתים ועגבניות

 חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות1 גזר טחון½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף  רסק עגבניות1 כפית מלח1 כפית סוכר½ כפית פלפל לבןצרור בזיליקום קצוץ ללא גבעוליםכף אורגנו מיובש1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סלט חצילים שום ומיונז

חומרים: 3 חצילים 4 שיני שום ¼ כוס שמן זית 4 כפות מיונז אמיתי מלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט גזר מרוקאי

חומרים:10 גזרים חתוכים לפרוסות1 מיץ מלימון 1 צר פטרוזיליה½ כפית כמון2 כפות שמן סויה
להמשך המתכון...