קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

קייטרינג אסדו ארגנטינאי

היום הישראלים מכינים בעצמם אסאדו, תוך התייחסות נכונה לאופן צליית הבשר ולאיכות המאכל. בניגוד לישראלים שנוהגים לצלות את הקבב, את השיפוד או את הסטייק בנפרד וכך קיבלו את הכותרת "תרבות המנגלים", הדרום אמריקנים פיתחו שיטה משלהם לצליית האסאדו. כשמדובר באסאדו, מתכוונים למעשה לחתך רוחב מבסיס צלעות הבהמה. השם העברי של הנתח הזה הוא "קשתית" ואם תרצו - שמו בלשון העם "שפונדרה" או על המפה הקולינרית: נתח מספר 8.

 החיתוך יוצר שרשרת המסודרת ברצף של עצם- בשר - עצם - בשר. היות ומדובר במאכל דליקטס לאניני הבשר, חברות קייטרינג אימצו אותו ואת תורת הכנתו.

צורת ההכנה של אסאדו
כשמדובר במטעמי בשר מדרום אמריקה, אחד המשותפים הוא אמנם האסאדו אולם יש לו צורות צלייה שונות מארץ לארץ ומתרבות לתרבgambaות כמו למשל בארגנטינה, באורוגוואי, בפרגוואי ובצ'ילה. הארגנטינאים משתמשים במנגל שנקרא "פריז'ה" - הצלייה מרוחקת ממקור החום וכך ניתנת לויסות. הבשר - בארץ מוכשר ואם אתם מחפשים קייטרינג בשר כשר, ניתן להכניס אותו לקטגורית המאכלים הזו בתפריט.

עשייה מקצוענית
מי שעוסק בצליית האסאדו צריך לרכוש זאת באופן מקצועי. בקייטרינג אסאדו בוחרים נתח מיושן של בשר, צולים אותו ומגישים אותו ברטבים פיקנטיים כמו למשל רוטב צ'ימיצ'ורי. כשזמן הצלייה יכול להיות שעה וחצי - שעתיים לפחות, חשוב לשמור על צלייה עדינה יחסית ומתמשכת. הוצאה לפני או אחרי של הנתח עלולה לסכן את איכותו של המאכל המושקע.

הבשר מוכן לפני ותוך כדי האירוע
היות ונדרש זמן הכנה מרובה לבשר, ישנה הכנה מוקדמת שלו לפני שהמוזמנים מגיעים לאירוע. נהוג לתאבן את האורחים במטעמי בשר קודמים וקלילים יותר עד לתזמון של אותו אסאדו הנצלה לאיטו ומשרה ריח ניחוח של תאוות בשרים ועישון איטי.

לפרטים נוספים על קייטרינג בשרי כשר, אנא התקשרו אלינו לטלפון באתר או שתשאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית

 

המאמרים הפופולארים

תפריט קייטרינג, תפריטי קייטרינג, תפריט קייטרינג לאירועים

article thumbnailתפריט קייטרינג אחד מהגורמים המכריעים בין הצלחתו לכשלונו של אירוע הוא הבחירה בחברת הקייטרינג והרכבת התפריט אשר יוצע בו. הבחירה בקייטרינג ובתפריט הנכון עבור אירוע היא המבטיחה את הצלחתו בעיני אורחי האירוע, שכן לא בכדי...
להמשך המאמר

שירותי קייטרינג, קייטרינג עם אוכל טרי, טריות הקייטרינג, קייטרינג מומלץ

article thumbnailשירותי קייטרינג חשובים הדברים הקטנים בחיים אותם הנאות רגעיות כאלו שלרב אין אנו שמים אליהם את הדגש אך אלו הם גם אותם הדברים שקייטרינג טוב שם לעצמו לדגש ולתפיסה שכל אירוע יש לו את הייחודיות שלו.
להמשך המאמר

הסעדה קייטרינג, קייטרינג הסעדה, הסעדות קיטרינג

article thumbnailהסעדה קייטרינג הסעדה היא המינוח העברי התקין למילה האנגלית "קייטרינג" . הכוונה היא להגשת אוכל במקום שאינו צמוד למטבח, מדובר במטבח נודד. תחום ההסעדה מאוד נפוץ ואין כמעט אירוע שניתן להעביר ללא קייטרינג בין אם מדובר בחתונה,...
להמשך המאמר

אוכל מוכן לאירועים, אוכל מוכן לאירוע, אוכל מוכן לאירוע יוקרה, אוכל גורמה מוכן לאירוע

article thumbnailאוכל מוכן לאירועים חגיגה של אירוע היא איננה דבר פשוט ולרוב מורכבת לבטים רבים וקבלת החלטות בנושאים שונים, החל מתהליך בחירת אולם האירועים ועד לבחירת התקליטן והצלם אירועים, אך קיימת תמימות דעים לגבי דבר אחד- על האוכל...
להמשך המאמר

מחיר קייטרינג, מחירי קייטרינג, מחירים לשירות קייטרינג

article thumbnailמחיר קייטרינג הקמה של אירוע מפואר ואיכותי הינה מלאכה לא פשוטה אך מהנה אשר דורשת השקעה וזמן לא מעטים. על מנת להקים אירוע איכותי חשוב לשכור שירותי צלם, גן אירועים, מוזיקה וכמובן חברת קייטרינג מקצועית. זה לא סוד שהכיבוד...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט כבד קצוץ

חומרים:500 גרם כבדים טריים נקיים2 בצלים לבנים פרוסים לרצועות4 ביצים קשות4 שיני שום פרוסותמלח/פלפל100 גרם מחמאהכוסית ( 30 מ"ל) ברנדי
להמשך המתכון...

סלט חצילים שום ומיונז

חומרים: 3 חצילים 4 שיני שום ¼ כוס שמן זית 4 כפות מיונז אמיתי מלח/פלפל
להמשך המתכון...