קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

קייטרינג אסדו ארגנטינאי

היום הישראלים מכינים בעצמם אסאדו, תוך התייחסות נכונה לאופן צליית הבשר ולאיכות המאכל. בניגוד לישראלים שנוהגים לצלות את הקבב, את השיפוד או את הסטייק בנפרד וכך קיבלו את הכותרת "תרבות המנגלים", הדרום אמריקנים פיתחו שיטה משלהם לצליית האסאדו. כשמדובר באסאדו, מתכוונים למעשה לחתך רוחב מבסיס צלעות הבהמה. השם העברי של הנתח הזה הוא "קשתית" ואם תרצו - שמו בלשון העם "שפונדרה" או על המפה הקולינרית: נתח מספר 8.

 החיתוך יוצר שרשרת המסודרת ברצף של עצם- בשר - עצם - בשר. היות ומדובר במאכל דליקטס לאניני הבשר, חברות קייטרינג אימצו אותו ואת תורת הכנתו.

צורת ההכנה של אסאדו
כשמדובר במטעמי בשר מדרום אמריקה, אחד המשותפים הוא אמנם האסאדו אולם יש לו צורות צלייה שונות מארץ לארץ ומתרבות לתרבgambaות כמו למשל בארגנטינה, באורוגוואי, בפרגוואי ובצ'ילה. הארגנטינאים משתמשים במנגל שנקרא "פריז'ה" - הצלייה מרוחקת ממקור החום וכך ניתנת לויסות. הבשר - בארץ מוכשר ואם אתם מחפשים קייטרינג בשר כשר, ניתן להכניס אותו לקטגורית המאכלים הזו בתפריט.

עשייה מקצוענית
מי שעוסק בצליית האסאדו צריך לרכוש זאת באופן מקצועי. בקייטרינג אסאדו בוחרים נתח מיושן של בשר, צולים אותו ומגישים אותו ברטבים פיקנטיים כמו למשל רוטב צ'ימיצ'ורי. כשזמן הצלייה יכול להיות שעה וחצי - שעתיים לפחות, חשוב לשמור על צלייה עדינה יחסית ומתמשכת. הוצאה לפני או אחרי של הנתח עלולה לסכן את איכותו של המאכל המושקע.

הבשר מוכן לפני ותוך כדי האירוע
היות ונדרש זמן הכנה מרובה לבשר, ישנה הכנה מוקדמת שלו לפני שהמוזמנים מגיעים לאירוע. נהוג לתאבן את האורחים במטעמי בשר קודמים וקלילים יותר עד לתזמון של אותו אסאדו הנצלה לאיטו ומשרה ריח ניחוח של תאוות בשרים ועישון איטי.

לפרטים נוספים על קייטרינג בשרי כשר, אנא התקשרו אלינו לטלפון באתר או שתשאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית

 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג אוכל בריא, אוכל בריא בקייטרינג, קייטרינג של מאכלים בריאותיים

article thumbnailקייטרינג אוכל בריא היום הטרנד הוא אוכל בריא. פחות שמן, יותר ירקות, תחליפי סוכר ושימוש במאכלים כמו שילוב פירות באוכל למשל לצורך הגיוון כתחליף לטעמי תבלין ועוד. המגוון בעולם זה הוא גדול מאוד, ועולם הקייטרינג אימץ את התפריט...
להמשך המאמר

קטרינג לאירועים, אירוע קטרינג, בחירת קטרינג

article thumbnailקטרינג לאירועים תכנון אירוע אינו עניין של מה בכך. צריך להכין רשימת מוזמנים קפדנית, לדאוג לסידור ישיבה מדויק ונכון, לבחור את אופן ההגשה ואופי האירוע בהתאם לאופיו ולקהל שיהיה בו ,לוודא שכל הפרטים הקטנים ברורים ומטופלים......
להמשך המאמר

הסעדה לאירועים, מסעידים אירועים

article thumbnailהסעדה לאירועים מציאת חברת הסעדה לאירועים השונים היא משימה משמעותית ולא קלה לפני כל אירוע. הצלחת האירוע תלויה רבות ברמת האוכל המוגש בו, כשרבים מהאורחים ממש מתרגשים לפני הארוחות הדשנות שמוגשות להן. אמנם בתכנון אירוע ישנם...
להמשך המאמר

כמה יעלה קייטרינג לאירוע?, מחירי קייטרינג לאירועים, מחיר קיטרינג לאירוע

article thumbnailכמה יעלה קייטרינג לאירוע? קייטרינג טוב הוא כזה המרתק את האורחים אל האוכל, והשירות מעולה. איך יודעים שהוא מעולה? פשוט האורחים נהנים לא רק מהאוכל הטוב אלא גם משירות טוב, שיודע לענות לצרכי הלקוחות. מלצר טוב יעשה ככל שביכולתו...
להמשך המאמר

דוכן מזון, דוכני מזון לאירועים, דוכנים למזון

article thumbnailדוכן מזון באירועים רבים הנחגגים, יש שימוש בדוכני מזון מגוונים. דוכן מזון יכול להיות דוכן של משקאות חמים, קרים, גלידות, מזון קל או מנות ראשונות. תפעול של דוכן מזון אינו מצריך הרבה, ולכן הוא זול יותר למפעיליו- ופועל יוצא מכך...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

סופלה גבינה ותרד

חומרים: 200 גרם בשמל 100 גרם גבינת פרמזן 5 ביצים מופרדות 100 גרם תרד חלוט וקצוץ מלח/פלפל פרורי לחם  
להמשך המתכון...

סלט שומר ותפוזים

חומרים: 5 ראשי שומר מיץ משני תפוזים מיץ מלימון אחד כף גרידת לימון 2 כפות שמן זית 2 כפות ערק 2 כפות סוכר חום פלחי תפוז ללא קליפה לקישוט
להמשך המתכון...

סלט אבוקדו

חומרים: 4  אבוקדו רכים 2 שיני שום קצוצות ½ פלפל חריף קצוץ ½ בצל סגול צרור כוסברה מיץ משני לימונים 2 כפות שמן זית מלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...