קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   

המנה האחרונה

הקינוח הוא הדבר האחרון שהאורח טועם, זה מה שמשאיר על שפתיו את הטעם המתוק אותו ייקח הביתה. למעשה הקינוח הוא זה שאליו כולם מחכים והוא זה שבשבילו האורח נשאר גם עד השעות הקטנות ולכן הוא זה שנותן את הטון האחרון באירוע.  אם זה הרגשה של פאר ומותרות מבר עשיר וארוך או הרגשה של החמצה כאשר חיכינו כל כך הרבה ושוב קיבלנו את גלידת הפרווה הלא טעימה.

בעלי קייטרינג כיום מודעים לחשיבות הקינוח באירוע וכן לבעייתיות שבשמירה על הכשרות ועם זאת על הטעם. שוק קינוחי הפרווה התפתח רבות בשנים האחרונות עם גדילת שוק הפקות האירועים וניתן להרגיש שינוי זה בקינוחים העשירים המוצעים כיום. הקייטרינג לוקח על עצמו לשפר את ה- מתכון עד שההבדל בין קינוח פרווה לבין קינוח החלבי אינו מורגש כלל ובכך לספק ללקוח את חווית הקינוח הטובה ביותרקינוח.

נותני שירותים רבים שמים מיקוד מיוחד בתפריט הקינוחים ומנסים להתאים אותו לאווירה הכללית של האירוע . קיטרינג המתמקד בבישול עדתי ינסה להתאים את הקינוח לתפריט הכולל ולשים דגש על סוגי הקינוח המוצעים באותו עדה החל מפפנאש ועד בקלוואה. גם להגשת הקינוח יש תפקיד חשוב ומוצעת בחירה בין הגשה לשולחן לבין בר קינוחים. הגשה מפוארת על צלחות מעוטרות או הגשה קונסרבטיבית.

חברות קייטרינג נוהגות לתת תפריטים מוכנים מראש על מנת להקל על הבחירות הרבות שעומדות בפני מזמין האירוע אך למעשה מגוון האפשרויות הינו בלתי מוגבל ועם הדמיון הנכון תוכלו ליצור לעצמכם תפריט גורמה אשר לא היה מבייש אף מסעדה ולשלוח את האורחים עם טעם מתוק בפה.

לפרטים נוספים על מנות אחרונות, אנא התקשרו אלינו לטלפון באתר או שתשאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית.

 

 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג איכותי, קייטרינג איכות

article thumbnailקייטרינג איכותי בחירת קייטרינג איכותי לקראת אירוע היא בחירה קשה אך חיונית. האוכל המוגש באירוע הוא אולי האלמנט המשמעותי ביותר בביקורת של אורחי האירוע ולפיכך חשוב להתאים את סוג הקייטרינג לאופי האירוע ולקהל האורחים.
להמשך המאמר

אירוח לאירועים, אירוח לאירוע, אירועים אירוח

article thumbnailאירוח לאירועים אתם יודעים שמתקרב מועד של אירוע וכבר סגרתם על מקום, עכשיו זה הזמן לדאוג ל"תוכנית האמנותית" של הערב, לכל בעלי התפקידים באירוע: התקליטן והתאורן, מעצב האירוע, ההפקה (אם תרצו) והקייטרינג. לכל אחד יש את הפנטזיה...
להמשך המאמר

קייטרינג איטלקי

article thumbnailהמטבח האיטלקי הוא בין  המטבחים העתיקים והאהובים ביותר בעולם כולו, המטבח האיטלקי היה בין המטבחים הזרים הראשונים אשר נכנסו לקולינריה הישראלית, ומהרגע הראשון הטעם המיוחד של מטבח זה קסם לחיך הישראלי. המסעדות הזרות...
להמשך המאמר

קייטרינג לימי החורף, קייטרינג חורפי, קייטרינג מיוחד לחורף, קייטרינג חורפי מיוחד

article thumbnailקייטרינג לימי החורף לרוב בעלי שמחות ואירועים בוחרים לחכות לחודשי הקיץ על מנת לחגוג את חגיגתם המיוחלת, חודשי הקיץ אכן חודשים נהדרים לאירועים, מזג האויר מאפשר את קיומו של האירוע תחת כיפת השמיים וכן מאפשר את קיומם של...
להמשך המאמר

קייטרינג צמחוני, קיטרינג צמחוני, אירוע צמחוני, תפרטיג לצימחונים

article thumbnailקייטרינג צמחוני האירועים הצמחוניים שלנו בחברת בטעם הינם מיוחדים מקוריים, האירועים יכולים לנוע החל מטהרת הירקות והקיטניות בלבד ,אירועים שבוודאי יתאימו לטבעוניים, או לחילופין שימושים שונים של דגים גבינות...
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

סלט גזר מרוקאי

חומרים:10 גזרים חתוכים לפרוסות1 מיץ מלימון 1 צר פטרוזיליה½ כפית כמון2 כפות שמן סויה
להמשך המתכון...

פסטה דגים ופומודורו

חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 גזר טחון ½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית סוכר ½ כפית פלפל לבן צרור בזיליקום קצוץ ללא גבעולים כף אורגנו מיובש 1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

פסטה צלפים זיתים ועגבניות

 חומרים: 10 שיני שום חתוכות לפרוסות2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות1 גזר טחון½ כוס שמן זית2 קופסאות עגבניות שלמות1 כף  רסק עגבניות1 כפית מלח1 כפית סוכר½ כפית פלפל לבןצרור בזיליקום קצוץ ללא גבעוליםכף אורגנו מיובש1 כף פפריקה...
להמשך המתכון...

סופלה גבינה ותרד

חומרים: 200 גרם בשמל 100 גרם גבינת פרמזן 5 ביצים מופרדות 100 גרם תרד חלוט וקצוץ מלח/פלפל פרורי לחם  
להמשך המתכון...