עם האוכל בא גם החשבון
בתחום האירועים ישנה מחלוקת רבה בשאלה מה הכי חשוב: העיצוב? התקליטן? המקום? אין ספק שרוב הנשאלים יענו את התשובה המתבקשת- האוכל. המזון הוא נותן הטון של האירוע, מדגיש את רמת האירוע ואת ההשקעה בפרטים.
הוא יכול להשפיע על אווירת האירוע ועל השיחות שהאורחים ינהלו למחרת ולכן יש חשיבות רבה לבחינה מדוקדקת של הנושא ולבדיקת כל האפשרויות.
מחירי קייטרינג יכולים לנוע בכל מקום ממאות שקלים לאלפי שקלים תלוי כמובן באיכות, בכמות האנשים, ברמת הבקיאות של הצוות ובמספרם. בעלי האמצעים לא חוסכים והולכים על הטוב ביותר, על ה-SHOW כולו. שפים ממעלה ראשונה ומוצרים מיובאים יכללו בתפריט וצלחות מעוצבות עד הפרט האחרון יצאו מהמטבח. אלו שלא נכללו בעשירון העליון רוצים להגיע לטוב ביותר אך לא לשבור קופת חיסכון, אם כך איך עושים זאת?
הדבר המשמעותי ביותר בחירת קייטרינג לאירועים הוא המחיר ואין מנוס מלהודות שהבחירה הסופית נקבעת מהגורם השקלי. בכדי לצאת עם בטן מלאה אך לא להשאיר כיס ריק מומלץ לעשות השוואת מחירים מעמיקה. אל תפחדו להתקשר לכל חברה ולבחון את האפשרויות השונות, לבדוק את השינוי במחיר אם ייעשה שינוי בתפריט, לדרוש הצעות קונקרטיות וליידע את הספק על מחירים של מתחרים- אולי ייתן לכם הצעה טובה יותר.
חשוב לזכור שהשינוי במחיר הוא גם שינוי באיכות המזון ובניסיון של ה- שף. בין נותני שירות שהם בערך באותה רמה ההבדל במחיר יהיה מזערי ויתבטא בעיקר בשם שרכשה לעצמה חברת קייטרינג אך נותני שירות שהמחירון שלה נשמע טוב מכדי להיות אמיתי ייתכן שהמצב באמת כך. יחד עם מרכיב המחיר כדאי גם לבדוק מה חשבו לקוחות קודמים על הספק, לגלוש בפורומים ולחפש חוות דעת כי בסופו של דבר חברה שעשתה קייטרינג טוב תקבל מחמאות ותשיג את לקוחותיה בעזרת המלצות מפה לאוזן.
לפרטים נוספים על מחירי קייטרינג, אנא התקשרו אלינו לטלפון באתר או שתשאירו את פרטיכם בדף צור הקשר ונחזור אליכם מידית.
|