קייטרינג
 
צור קשר קייטרינג

מאמרים אחרונים

   
מתכונים לסדנת יישון בשרים ודגים

פסטרמה

אנו מכינים שלוש מרינדות שונות-
דבש שום-
חצי כוס דבש
3 כפות שום כתוש טרי
כף סויה
מלח/פלפל
קייגי'ן-
3 כפות תערובת תבלינים קריאולית
1.כף שמן זית
1 כפית גרידת לימון
2 כפות מים
מעושנת-
תערובת עישון
מלח/פלפל
2 כפות שמן סויה
כללי
חומרים+ציוד מיוחד-
1 חזה הודו חצוי לאורכו
תערובת הכנה לפי בחירה
מחבת טפלון מאיכות גבוהה
ניילון נצמד מאיכות גבוהה
שתי תבניות ישנות מרובעות וזהות (מהסוג שאנחנו מקבלים עם התנור)
אופן הכנה:
מניחים את חזה ההודו במרינדה שבחרנו (חוץ מהמעושנת) למשך לילה שלם, מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן ומניחים בתוכו את חזה ההודו עם כמה שיותר מהמרינדה בזהירות!
מנמיכים את האש לאש נמוכה ומחממים על כל צד כ- 10 דקות (תלוי בגודלו של החזה) במקביל מחממים תנור לחום של 180 מעלות וכאשר מסיימים את הצלייה מעבירים את חזה לתוכו ל10 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור וכאשר הוא חם סוגרים אותו היטב בניילון הנצמד ומניחים במקרר למשך כ- 5 שעות.מוציאים ואוכלים.
את הפסטרמה המעושנת אנו מכינים בדרך שונה במקצת, אנו מכינים "ערכת עישון" (יוסבר במהלך השיעור ויודגם בדיוק כיצד) ומניחים את הפסטרמה בפנים מעט מוגבהת.מעשנים את הפסטרמה בערכה כ- 10 דקות לערך וממשיכים בתנור בחום של כ- 180 מעלות ל10 דקות נוספות.מוציאים וסוגרים היטב בניילון נצמד,מניחים במקרר למשך כ-5 שעות מוציאים ואוכלים.

גראבלקס
חומרים-
פילה סלמון שלם עם העור
2 קילו סוכר לבן
2 קילו מלח בישול רגיל
10 גרם פלפל שחור
טעם לפי בחירה
כוהל למאכל 93%
אופן הכנה-
מערבבים את הסוכר המלח והפלפל יחדיו בקערה, מניחים את הסלמון בתוך תבנית ו"שוטפים" אותו קלות עם מעט מהכוהל ומכסים את היטב בתערובת.סוגרים אותו היטב הניילון נצמד ומניחים אותו במקרר לשלושה ימים לפחות עם משקולת מעליו. מוציאים אותו ושוטפים את עודפי המלח ממנו מייבשים במגבת נייר ואוכלים.

חזה אווז כבוש
חומרים-
חצי חזה אווז עם עור
1 קילו סוכר לבן
1 קילו מלח בישול רגיל
5 גרם פלפל שחור
טעם לפי בחירה
כוהל 93% למאכל
אופן הכנה-
מערבבים את כל היבשים יחדיו בקערה, מניחים מין התערובת על תחתית של קערה/תבנית ומעליו מניחים את חזה האווז עם העור כלפי מטה.מכסים את החזה היטב ושופכים מעליו כחצי כוס כוהל.מכסים עם ניילון נצמד ומניחים המקרר ל4 ימים לערך.מוציאים שוטפים ואוכלים.

פטה בשרים
חומרים-
200 גרם כבדי עוף
1 ק"ג ירך עוף
500 גרם בשר בקר
100 גרם פיסטוקים קלויים
2 מלפפונים חמוצים
2 כפות חרדל
2 שני שום
1 בצל
אופן הכנה-
קוצצים את הבצל ואת השום ומקפיצים אותם יחדיו ומקררים בצד.טוחנים את הבשרים יחדיו חוץ מאשר את הכבדים שאותם טוחנים במעבד מזון. קוצצים את הפיסטוקים מתבלים ומערבבים הכול יחדיו, מניחים את התערובת בתבנית טרין רצוי מסילפד .מבשלים בתנור בבן מרי על 150 מעלות כ- 30 דקות מגישים עם מלפפון חמוץ וחרדל.

רוסטביף
חומרים-
נתח של סינטה עם השומן
3 כפות חרדל גרגרים
2 כפיות פלפל שחור גרוס
2 כפיות שום כתוש
2 כפיות רוזמרין מיובש
אופן הכנה-
מערבבים את כל החומרים יחדיו לידי תערובת אחידה ככל האפשר. במקביל צורבים את הבשר על מחבת ברזל מכל הצדדים, ומורחים היטב את התערובת על כל הבשר מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה לקילו ועוד 15 דקות לכל קילו נוסף.מניחים במקרר ואוכלים.

סטייקים בסגנון אחר
חומרים-
נתח סינטה חתוך לסטייקים של 180-200 גרם
חמאה מזוקקת כחצי ליטר או כל שומן אחר
מלח/פלפל
אופן הכנה-
מחממים את החמאה לטמפרטורה של 100 מעלות ומניחים את הסטייק, לאחר מכן מורידים את האש ושומרים על טמפרטורה של 80 מעלות לאורך כל הבישול כ-20 דקות .מוציאים את הסטייק החוצה ומניחים לו לנוח ולהיפטר מעודפי השומן.מחממים מחבת ברזל וסוגרים את הסטייק בזהירות,מתבלים ומגישים.

סביצ'ה של דג מעושן
חומרים-
150 גרם של דג מעושן רצוי מסוג של פלמידה לבנה
100 מ"ל חומץ בן יין לבן
1 כפית גרגירי פלפל ירוק
2 כפות של טרגון קצוץ
50 מ"ל של שמן זית
מלח אטלנטי
אופן הכנה-
מחממים בסיר על אש נמוכה את החומץ על התבלינים כאשר התערובת מאבדת כ- 10% מהכמות מוסיפים את שמן הזית מביאים לרתיחה וסוגרים את האש.לוקחים את הדג המעושן ופורסים אותו על צלחת בצורה אחידה ככל האפשר, כאשר הנוזל פושר מנחים אותו מעל ומחכים כ- 5 דקות ואוכלים.

דג כבוש
חומרים-
דג ים רצוי טורף הכי מומלץ הוא דג מסוג אינטיאס
150 גרם דג
10 שני שום
צרור כוסברה
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
כף גרגירי פלפל שחור
כפית סומק
2 לימונים חתוכים לרבעים
100 מ"ל חומץ בן יין לבן
500 מ"ל שמן זית
50 מ"ל מיץ לימון
אופן הכנה-
חותכים את הדג לצורה הרצויה,ומניחים בכלי האחסון רצוי מזכוכית עם מכסה לחץ.קוצצים את עשבי התיבול ומניחים את כל החומרים מעל הדג בצנצנת, מעל שופכים את הלימון החומץ ושמן הזית מעבירים למקרר למשך יומיים ושופכים את מירב הנוזלים שאינם שמן.מוסיפים לכיסוי שמן שית ושומרים במקרר לאכילה.

 

המאמרים הפופולארים

קייטרינג לחנוכה, שירותי קייטרינג לחנוכה, קייטרינג לחג החנוכה, ארוחת חנוכה

article thumbnailקייטרינג לחנוכה חג החנוכה בפתח וזה הזמן להזמין את כל המשפחה והחברים להדלקת הנרות המסורתית. כל מארח נתקל בהתלבטות הזו- מצד אחד יש רצון לערוך אירוע חגיגי אך מצד שני לאחר יום עבודה עמוס אין את הכוח והזמן להתחיל להכין ארוחת...
להמשך המאמר

בחירת קייטרינג מוסדי, בחירת קייטרינג למוסד, בחירת קייטרינג למוסדות

article thumbnailבחירת קייטרינג מוסדי נושא בחירת הקייטרינג לאירוע הוא אחד הנושאים החשובים בהצלחתו של האירוע שלנו. בשל ההיצע העצום של ספקי הקייטרינג וחברות ההסעדה שמציעות את שירותיהן יש צורך בבירור מקדים של פרטים ונתונים אודות חברות...
להמשך המאמר

קייטרינג בשטח

article thumbnailקייטרינג בשטח, אירוע למשפחות ואנשים שחיים אקסטרים אוהבים אתגרים ורוצים לצאת משגרת היום יום ולפרוץ את הגבולות המשעממים של האולם או הגן המסורתיים. בשנים האחרונות הפך להיות מקובל ולגיטימי להוציא את המשפחה אל חיק הטבע...
להמשך המאמר

אוכל לאירועים, מאכלי אירועים, מאכלי קייטרינג לאירועים

article thumbnailאוכל לאירועים כמו שהצבא צועד על קיבתו, כמאמר המצביא הדגול נפוליאון, כן האירוע מצליח לפי תחושת השובע של האורחים. מארח אשר מעוניין באירוע מוצלח חייב לספק עבור אורחיו מזנון מגוון ואיכותי שבו כל אורח ימצא את המאכלים האהובים...
להמשך המאמר

דוכני מזון לאולמות תיאטרון, דוכנים לאירועי תאטרון, שירותי קייטרינג לאירועים

article thumbnailדוכני מזון לאולמות תיאטרון אחד מהבילויים המועדפים על הקהל הוא ערב בתיאטרון, צפייה בהצגה קומית או בדרמה סוחפת. ואין ערב של הצגה שלא מתלווה אליו גם ארוחה, ערב של dinner & a show .
להמשך המאמר

   

מתכונים מומלצים

סלט קפרזה, מתכון לקפרזה

חומרים:4 כדורי מוצרלה גדולים4 עגבניות גדולות20 עלי בזיליקום3 כפות שמן זיתמלח ים אטלנטיפלפל גרוס
להמשך המתכון...

סלט קולסלואו

חומרים:1 כרוב לבן4 גזרים1 בצל לבן3 כפות מיונזמלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט אבוקדו

חומרים: 4  אבוקדו רכים 2 שיני שום קצוצות ½ פלפל חריף קצוץ ½ בצל סגול צרור כוסברה מיץ משני לימונים 2 כפות שמן זית מלח/פלפל
להמשך המתכון...

סלט גזר מרוקאי

חומרים:10 גזרים חתוכים לפרוסות1 מיץ מלימון 1 צר פטרוזיליה½ כפית כמון2 כפות שמן סויה
להמשך המתכון...